spacer

Eset Business Solutions

Eset Business Solutions
Of uw bedrijf nu net begint of gevestigd is, zijn er een paar dingen die je verwacht van beveiligingssoftware die u dagelijks gebruikt. Bij ESET, voelen we dat het runnen van beveiligingssoftware in de zakelijke omgeving gemakkelijk en eenvoudig moet zijn.
Daarom hebben we ESET Business Solutions gecreëerd, een perfecte match voor bedrijven van elke grootte - door gebruik te maken van onze 25 jaar ervaring als pionier van de antivirus-industrie.

3 goede redenen om te vertrouwen op ESET Business Solutions

Eenvoudig
en eenvoudig te bouwen

Met ESET Business Solutions kunt u bescherming op basis van uw werkelijke behoeften mixen en matchen, te implementeren op een reeks platformen (Windows, Mac en Linux) en apparaten: computers, smartphones, tablets en servers.

Licht
op uw systeem

Onze oplossingen zijn gebouwd voor lage systeembelasting, die ze ook geschikt maakt voor oudere hardware, bespaart de IT-gerelateerde kosten op hardware-upgrades. Bovendien zijn de programma-updates klein en kunnen centraal worden gedownload van een mirror-server.

Eenvoudig 
te beheren

Eenvoudig te implementeren, configureren en beheren van uw beveiligingssoftware vanaf één console. U hoeft niet langer een IT geek te zijn om uw in uw bedrijf de IT-beveiliging te laten draaien - maar als je hen in dienst hebt, zal uw bedrijfsbeveiliging worden getweaked in elk detail.

 

U kunt een offerte aanvragen via het 

contactformulier deze ontvangt u via email binnen 30 minuten terug.

In verband met de licentie aanvraag moet het formulier volledig worden ingevuld.

Kopen op rekening is mogelijk. (betalingstermijn is binnen 7 dagen). 

 


spacer